1. A Beruházó

Cégünk, a Terra Property, magas színvonalon felső kategóriás apartmanok kivitelezését kezdte el a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb részén az Ezüst Parton.
Az apartmanok megépítése során törekszünk a kornak megfelelő legmodernebb építészeti megoldásokat, a legújabb építési technológiákat alkalmazni.

2. A Napóra apartmanok

A Napóra apartmanok a beruházó cég kiemelt projektje Siófokon. Apartmanjaink tökéletesen megvalósítják a természet és a modern építészet organikus kombinációját.
A környezetet a legmesszebb menőkig tiszteletben tartva építjük meg a minden igényt kielégítő, egyedülálló Napóra apartmanházat.
A Balaton parton kialakított lakosztályok egyedülálló panorámáját mutatják a csodás környezetnek, emellett közvetlen közelében vannak a kedvelt fürdőhelyeknek, éttermeknek, szórakozási lehetőségeknek.
A Napóra Ház csendes környezetében kikapcsolódhat, élvezheti a tágas és világos apartmanok nyugalmát. A kertben rendelkezésre áll többek között a saját kerti tó is.
A különleges lakások a páratlan kialakítás mellett, önálló és a legújabb környezetbarát technológiáknak megfelelően, hatékony hőszivattyús fűtés – hűtés rendszerrel rendelkeznek.

„Kényelmes otthont alkotni csak így érdemes – az Ön álmainak otthonát.”